Längtar till den 22 April

Hejsan!

Igår skrev ja inte för att... Ja vene varför ja skrev =O men iallfall, igår efter skolan så åkte ja till Södertälje och möte upp Wikkan Linda och Thäss och sedan drog vi till Ungdomsmotaningen ( I södertälje dåh förstås) och efter de så drog vi tillbaka till Tumba och hem till Linda och Thäss pappa i segersjö, fast vi blev inte kvar där så länge för vi hade inge att göra och sen så var både ja och wikkan skit hungriga så vi drog hem och Linda & THäss drog till sin brorsa uppe i branta backen typ.. Senare på kvällen drog ja till Vivo med Carro för att hämta ut en bok som ja beställde förra veckan (=D ) och möte även upp Linda och Thäss där.. Boken ja beställde vah såklart GENOM DINA ÖGON med våran älskade STEPHENIE MEYER
Idag så gick ja till 11 sen så drog ja michis och carro hem för vi hade håltimme i 2 timmar och 20min och sen en timmes lektion men pallade inte stanna kvar så drog hem iställer ( inte bra pga min sky höga frånvaro :O(som jaga inte har en aning  om hur den kan vara så hög) -.- ) aja, kollade på film när ja kom hem - The Runaways med KRISTEN STEWART och DAKOTA FANNING.. Filmen var sådär, gillar inte Kristen stewart i den filmen men aa.. Tänkte se Welcome to the rileys men f*ttungen Jenny är i rummet och är helt dum i huvudet och har högsta volym på musiken -.- så nu ska ja hoppa in i badet och läsa eftersom ja vah så sjukt trött igår att ja inte orkade läsa något..
TTYL


- Längtar som faan till den 22April för dåh kommer Robs nya film ut på bio =D Water for elephants, längtar längtar .. Har fort Ulrik Munther - Boys don't cry på hjärnan, så sjukt bra låt..

Kommentarer
Alba

Älskar Stephanie Meyers böcker :)

2011-01-13 22:25:45
URL: http://albalauthers.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag ser!)

Din blogg?:

Kommentar:

Trackback